Ciberàgora 2015: La ciutat intel·ligent a la mida de les persones
Ciberàgora 2015: La ciutat intel·ligent a la mida de les persones.

La ciutat ha emergit al centre neuràlgic d'un conjunt complex i multidimensional de relacions socials que, mediatitzades per les TIC, generen innovació i creativitat per donar resposta a necessitats i oportunitats de les persones. Així, el primer model de ciutat intel·ligent basat exclusivament en la simple implantació de tecnologies ha quedat ràpidament i voraçment superat. Ja ningú pensa en ciutats plenes de sensors generadors de molta informació i que ofereixen solucions tècniques complexes per a necessitats simples. Avui la ciutat intel·ligent és aquella que usa la tecnologia de forma racional i integrada el més intuïtivament possible per millorar la qualitat de vida i les oportunitats de la ciutadania.

Partint d'aquestes idees, el 9 de juliol tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona una nova edició de Ciberàgora. Des de la Xarxa de Telecentres de l'Ajuntament de Tarragona us conviden a assistir-hi!

La jornada s'adreça a totes les persones amb inquietuds per descobrir la influència i el vincle entre les TIC i la comunitat social. La inscripció és gratuïta i oberta a tothom. Es pot realitzar emplenant aquest formulari.

Quan

On

Palau Firal i de Congressos de Tarragona
Carrer de l'Arquitecte Rovira, 2
43001