Càpsula formativa "Millora la productivitat del teu negoci amb el correu electrònic" a la Ribera d'Ebre
Càpsula formativa "Millora la productivitat del teu negoci amb el correu electrònic" a la Ribera d'Ebre.

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre forma part de la xarxa Catalunya Emprèn, programa impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu (FSE).

En el marc d’aquest programa, hem programat, entre d’altres accions, la Càpsula formativa "Millora la productivitat del teu negoci amb el correu electrònic", on podreu veure, al fulletó adjunt, els llocs, horaris i el contingut a desenvolupar. Aquestes, seran impartides pels tècnics del Departament d’Informàtica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i dinamitzadors del telecentre comarcal.

Les mateixes càpsules formatives es desenvoluparan en dos municipis diferents on podreu escollir el lloc on us vagi millor assistir:

  • Opció 1: Els dies 30 de juny i 2 de juliol es faran a Móra d’Ebre, Telecentre de la Ribera d'Ebre (Seu Comarcal), data límit d’inscripció: 26 de juny.

Per a més informació i inscripcions, podeu trucar al telèfon 977 40 18 51 (Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i Telecentre Comarcal).

Quan

On

Telecentre de la Ribera d'Ebre
C. Sant Valentí, 31
43740

Altres detalls

Edició
1
Nivell del curs
inicial
Número d'alumnes
10
Preu
0