Bizbarcelona 2015
Bizbarcelona 2015.

L'1 i 2 de juliol, la Fira de Barcelona acollirà una nova edició de Bizbarcelona, plataforma que dóna suport a emprenedors, pimes i autònoms que busquen oportunitats de negoci, assessorament, finançament, inspiració i suport.

El 2014 Bizbarcelona va rebre 12.000 visitants i enguany vol arribar a 17.000. Hi haurà 178 conferències i 500 sessions d'assessorament empresarial. Des del 4 de juny, ja podeu aconseguir la vostra acreditació.

El saló ofereix dues zones diferenciades de conferències, àrees d'assessorament, networking i finançament. Es tracta de Bizemprèn, àrea que concentra les solucions, eines i serveis perquè els emprenedors passin de la idea de negoci a la seva comercialització, i Bizpimes, àrea pensada perquè les petites i mitjanes empreses accelerin el seu creixement empresarial. A més, hi ha un espai comú i transversal, Bizglobal.

L'1 de juliol de 10.00 a 14.00 hores, s'hi realitzarà el Mercat del Finançament, un espai adreçat a empreses amb necessitat de finançament de fins a 300.00 euros. S'hi podran reunir amb entitats financeres, institucions, representants de xarxes de Business Angels i fons de capital privat disposats a invertir en la seva idea empresarial. Per poder participar-hi cal realitzar la inscripció com a molt tard el 24 de juny.

Quan

On

Fira de Barcelona - Recinte Montjuïc, Palaus 1 i 2
Av. Reina Maria Cristina, s/n
08004