Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Big Data Congress

Des del 03/11/2015 - 09:30
fins el 04/11/2015 - 14:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logo del Big Data Congress
Logo del Big Data Congress, per Big Data Congress. 2015. Llicència: Tots els drets reservats

El Big Data Congress Barcelona organitzat pel centre d'Excel·lència en Big Data, en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, Eurecat i Oracle ha esgotat totes les places disponibles per assistir presencialment.
 

Si us heu quedat sense plaça, podeu registrar-vos per seguir el congrés en streaming. Aquest registre és únicament per a seguir el congrés via streaming i és independent a la inscripció presencial.

Es tracta d'un punt de trobada de les tendències tecnològiques "big data" en el que els assistents (experts i empreses) podran compartir experiències. El Big Data Congress reflexionarà sobre les innovacions del sector i de la seva repercussió al mercat laboral, que per Europa han estimat en 900.000 llocs de feina en els propers 6 anys.

Per donar resposta a tots els interessos, hi haurà 2 grans bloc temàtics diferenciats tenint en compte el públic objectiu al qual s’adreça:

3 de Novembre – Demanda
Es presentaran les tendències, reptes del sector i casos d’èxit reals amb la finalitat de mostrar com es poden extreure valor de les dades per gestionar de manera més eficaç i eficient les necessitats dels ciutadans i clients.

4 de Novembre – Tecnologia
Es presentaran tendències i casos d’ús tecnològics en analítica de dades, infraestructura Big Data i eines de visualització de la informació. Es disposarà d’un espai on es presentaran exemples d’start-ups que basen el seu negoci en les dades.

Podeu consultar el programa aquí.

Detalls del curs

Data: 
dimarts, 3 novembre, 2015 - 09:30 a dimecres, 4 novembre, 2015 - 14:00
Lloc:
Edifici Mediapro. Auditori Imagina.
Avinguda Diagonal, 177. Barcelona