Logotip de Dones en Xarxa
Logotip de Dones en Xarxa.

Dones en Xarxa oferirà una xerrada adreçada a les dones sobre els beneficis de l'ús de les xarxes socials. Serà a Sant Adrià de Besòs, el proper dimecres, 25 de gener.
Actualment, les xarxes socials són una gran eina per a la comunicació i l’oci, però també s’han convertit en un bon instrument per promocionar-se professionalment, ja sigui a l’hora de buscar feina o de fer difusió del propi negoci. Així mateix, tal i com demostra la revolució social que està esdevenint al món àrab, constitueixen un canal universal i transparent per a l’activisme social.

L’acte tindrà lloc a la seu del Centre d’Informació i Orientació de les Dones (CIOD) de Sant Adrià de Besòs i anirà a càrrec de la nova gerent de Dones en Xarxa, Verònica Martínez.

Aquesta conferència servirà d’aperitiu del nou taller de formació que Dones en Xarxa impartirà a Sant Adrià durant el mes de febrer i que explicarà, precisament, com crear comptes i com utilitzar dues de les xarxes socials més importants del món, Facebook i Twitter.

Més informació

Quan

On

Centre d’Informació i Orientació de les Dones
C/ Les Escoles, núm. 10, baixos
08930