La VI edició del festival audiovisual de creació jove Barcelona VisualSound tindrà lloc del 17 al 27 de febrer a Barcelona. Aquest festival aposta pels joves, per la seva presència a diferents indrets de la ciutat, per la diversitat de formats i disciplines audiovisuals i per donar cabuda a públics i persones creatives amb sensibilitats diferents.

En la la Secció Competició del Barcelona VisualSound d'enguany hi ha deu categories: Animació, banda sonora original (BSO), disseny de web, documental de contingut social, documental de muntanya-aventura-natura, ficció, filmets de mòbil o càmera de fotos, videoclip, videocreació i vídeo publicitari. En total s'hi han presentat 243 obres i durant el festival s'emetrà una selecció d'aquestes. A l'acte de cloenda també es farà el lliurament de premis.

La programació inclou xerrrades i tallers relacionats amb les TIC i Internet, com ara, una xerrada sobre  Search Engine Optimization (SEO), una altra sobre els gestors de continguts Joomla i Drupal, i un workshop de programació amb Ajax.

Més informació: Barcelona VisualSound

Quan

On

Diversos centres de Barcelona
Barcelona