Cartell de l'activitat 'Drons que trenquen murs'
Cartell de l'activitat 'Drons que trenquen murs'.

Es farà el proper divendres 17 de desembre, entre les 17:00 i les 19:00, a la EETAC-UPC de Castelldefels amb una sèrie d'activitats per a grans i petits. Aquí podeu consultar el programa:

17h00 DroneShow by Dr.Drone En Dr. Drone farà un show de drons al mini DroneLab de la EETAC-UPC a Castelldefels.
17h30 Taller de drons per nens i nenes Després del show, els 18 primers que hagin omplert el formulari d'inscripció de sota, participaran al taller de drons obert a nenes i nens entre 7 i 10 anys amb i sense dificultats especials amb l'objectiu de jugar i aprendre tots plegats. Sala 030 de l'EETAC (hi haurá indicacions al campus!)
17h30 Xerrades amb professionals de la salut mental Per als més grans, a les xerrades, professionals de la salut mental ens aproximaran aquesta realitat posant l'accent en l’àmbit laboral i universitàri. Sala de conferéncies de l'EETAC (hi haurá indicacions al campus!) Xerrades de salut mental a la feina i a la universitat.

    Les activitats són gratuïtes. Es podran fer donacions, que es destinaran íntegrament a la recerca en l'àmbit de la salut mental. Per més informació e inscripcions, podeu accedir aquí.

    Quan