Cartell de les 8enes Conferències LleidaDrone
Cartell de les 8enes Conferències LleidaDrone. 2 015.

La més destacada és el pitch per a Startups que se celebrarà el diumenge 31 al matí i que permetrà a diverses startups presentar les seves solucions drone durant un quart d'hora. La més prometedora serà premiada i tindrà visibilitat a la web i a les xarxes socials de LleidaDrone.

Per altra banda, s'ha obert un call for papers per a particulars i empreses per poder participar en les conferències que es faran durant tot el camp de setmana i que serviran per presentar les últimes novetats en R+D, promocionar productes relacionats amb els drones, explicar els usos que poden tenir, presentar acceleradores i incubadores o conèixer business angels i inversors.

A més, les jornades tindran un fort component de networking per a que les empreses que es dediquen a aquest camp puguin fer nous contactes entre elles i veure les zones d'exposicions que també hi haurà.

Cal tenir en compte que l'aforament està limitat a 180 places, per la qual cosa, és necessari inscriure-s'hi a través d'aquesta plataforma i comprar l'entrada, que té un cost de 10€. Per altra banda, per participar a les conferències cal enviar un correu electrònic a lleidadrone@gmail.com:

  • Nom, cognom, telèfon mòbil i usuari de les xarxes socials
  • Nom de l'empresa o institució representada
  • Títol de la ponència o presentació de l'startup
  • Descripció de la ponència (màxim de tres paràgrafs)
     

Quan

On

Campus Madrid Google
Calle Mazarredo 9
28005

Altres detalls

Nivell del curs
avançat
Número d'alumnes
180
Preu
10 euros