3DayStartup Barcelona 2016
3DayStartup Barcelona 2016.

Durant els tres dies de durada, un grup de joves universitaris recorreran el camí necessari per crear una startup de base Big Data. Des del naixement de la idea, el desenvolupament dels primers prototips o el disseny d'un model de negoci al contacte real amb el mercat i, finalment, la presentació davant inversors i business angels. Tot això, sota l'atenta mirada i la supervisió de mentors amb experiència prèvia en el sector.
 
Divendres, els participants proposen idees per a la creació d'una 'startup', més tard es trien les millors idees. Durant el cap de setmana es treballa en els projectes per equips per poder presentar un prototip el diumenge a la tarda a inversors.
 
3 Day Startup és una iniciativa formativa que persegueix un aprenentatge real a través del learning by doing. És un esdeveniment que està destinat a estudiants universitaris i la participació és gratuïta. La primera edició es va celebrar a la Universitat de Texas i ja ha recorregut els cinc continents. Actualment s'han celebrat més de 216 edicions a Alemanya, Holanda, França, Portugal, Xile, Xina, Espanya, etc., en els quals han participat més de 8.000 estudiants. Durant aquestes edicions han sorgit un total de 90 startups, moltes de les quals han continuat fora de l'3DS, obtenint un finançament de més de 70 milions de dòlars o entrant en acceleradores i incubadores.

El procés d'inscripció estarà obert fins al 12 de maig i a mitjans de maig s'anunciaran els noms dels seleccionats.
 

Quan

On

Universitat de La Salle
Carrer del Lluçanès, 41-43
08022