12 Diada de les Telecomunicacions de Catalunya
12 Diada de les Telecomunicacions de Catalunya.

El 26 de setembre de 2013 CosmoCaixa de Barcelona acollirà la 12 Diada de les Telecomunicacions de Catalunya, organitzada per COETTC. La trobada d'enguany portarà com a lema “Sense tecnologia no hi ha creixement” i se centrarà en tres punts: Les TIC, el talent i la innovació.

La 12 Diada de les Telecomunicacions de Catalunya analitzarà com afecta la tecnologia a tots els sectors de les empreses, des del màrqueting a les finances, la direcció general o els recursos humans i com ha esdevingut un factor clau per a la recuperació i la competitivitat. Es parlarà també de les formes per poder créixer comptant amb els principals experts i empreses que ho han posat en marxa, així com de les millors sortides professionals que es demandaran en el futur.

La jornada està orientada als professionals del sector TIC: empresaris, directius, universitaris, comercials i polítics relacionats amb les TIC. També s'adreça als estudiants d'enginyeria i FP, i a tots aquells que tinguin inquietud per estar al dia en el sector TIC.

La dotzena edició d'aquest esdeveniment tindrà lloc dijous 26 de setembre, a CosmoCaixa (C/ Isaac Newton, 26. Barcelona). La inscripció és gratuïta i ja es pot realitzar emplenant aquest formulari.

Per a més informació, podeu consultar el programa de la jornada.

Quan

On

CosmoCaixa
C/ Isaac Newton, 26
08022