Logotip de Digital Granollers
Logotip de Digital Granollers.

Digital Granollers torna per donar continuïtat a les jornades de la Catosfera els dies 3 i 4 d’octubre al Teatre Auditori de Granollers.

Digital Granollers 2014 es plantejarà on és i cap on va Internet en dues dimensions clau a la vida urbana: l’empresa i el servei públic. L’enfocament vol donar suport a la construcció crítica de la Internet catalana per part de la ciutadania des del coneixement de les noves tendències de big data, open data i govern obert.

Des de la perspectiva de servei, les jornades incorporen el coneixement de projectes d’empresa amb vocació internacional, una nova perspectiva cultural basada en la participació de les persones i les institucions en nous projectes, com ara el Google Art Project.

Sota el títol “Fem ciutat a internet” es mostrarà com la inversió en projectes tecnològics crea uns nous hàbits socials i de consum a la ciutadania que pressiona el sector públic en diversos àmbits: a l’hora de proveir serveis, a l’hora de posar límits, de vetllar per la seguretat, etc.

Els eixos temàtics de les jornades seran: big data, nous models de negoci, emprenedoria, govern obert, cultura i periodisme a Internet.

Des del punt de vista de la ciutadania, el contingut de Granollers Digital s’ampliarà amb 3 labs que es desenvoluparan durant el curs 2014-15:

  • Scracth Code Club per a infants. Del 30 de setembre al 16 de desembre. Dimarts, de 17.30 h a 19.00 h. Biblioteca de Roca Umbert. Activitat gratuïta.
  • Viquimarató x Granollers. Tema: Roca Umbert. Data: Dissabte 25 d’octubre, de 16.00 h a 20.00 h a la Biblioteca de Roca Umbert. Activitat gratuïta.
  • Formació mobile mTalent. Dimarts 18 de novembre, de 16.00 h a 19.00 h, al Centre de Serveis a les Empreses Can Muntanyola. Activitat gratuïta.

En aquests labs es donarà una oportunitat pràctica i gratuïta a la ciutadania local perquè desenvolupin competències a Internet i, d’una manera o altra, reforcin el capital social de la ciutat de Granollers en l’àmbit.

Informació i inscripcions a www.digitalgranollers.cat.

Cuando

Donde

Teatre Auditori Granollers
Torras i Bages, 50
08401