Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Forma't i coneix experiències innovadores amb Punt TIC

Publicado el 13/10/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Videoconferències de tardor a la Xarxa Punt TIC
Videoconferències de tardor a la Xarxa Punt TIC, por Pixabay. 2020. Licencia: BY-SA

Aquesta tardor, des de l'Oficina Tècnica i de Dinamització hem preparat sessions virtuals formatives mensuals per a que puguis conèixer projectes innovadors, formar-te i compartir experiències amb altres membres de la xarxa. Apunta't!

Trobada sobre Bretxa digital i accessibilitat TIC (22 d'octubre. 10h)

L'accés i el domini en l’ús de les noves tecnologies depenen de l’edat, el gènere, el nivell formatiu, la procedència o el context econòmic. Aquesta desigualtat és la bretxa digital, definida per l’OCDE com “la desigualtat entre individus, llars, negocis i àrees geogràfiques en diferents nivells socioeconòmics respecte a les seves oportunitats d’accedir a les TIC i a l’ús d’Internet en una àmplia varietat d’activitats”.  Aquesta desigualtat digital és una de les principals causes d’acceleració i ampliació de les desigualtats socials ja existents i té un especial impacte sobre col·lectius socialment vulnerables tot i que també suposa un gran repte, ja que la tecologia els ajuda a la seva autonomia i perquè també es tradueix en menys oportunitats d’ús i aprofitament de les TIC. En aquesta sessió, compartirem experiències i projectes sobre accessibilitat TICEn aquesta sessió, compartirem experiències i projectes amb Sistema Thead. T'animem a conèixer-los una mica més aquí. Serà el divendres 22 d'octubre a les 10hInscriu-te aquí.

 

Trobada amb biblioteques (19 de novembre. 10h)

Les biblioteques de la Xarxa Punt TIC són un pilar fonamental, ja que fomenten permeten accedir a internet i a eines d’ofimàtica així com impulsar formacions especialitzades. En aquesta sessió, coneixerem algunes biblioteques amb projectes interessants per aprendre i aplicar als nostres punts. Aviat més informació. Serà el divendres 19 de novembre a les 10h. Inscriu-te aquí.