X Jornada Punt TIC i Presó. 4 de juny al CEJFE.

Punt TIC i Presó arriba a la seva desena edició. Sempre ha estat una trobada amb vocació inspiradora i de noves eines per als i les professionals de l'educació i la formació dels Punt TIC dins i fora de la presó.

Un any més, La CoP TIC i Presó del programa Compartim de gestió del coneixement del Departament de Justícia, el Centre d'estudis Jurídics i Formació especialitzada del Departament de Justícia (CEJFE) i la Xarxa Punt TIC de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital,  tornem a organitzar la "Jornada Punt TIC i Presó" amb una trobada que vol reflexionar sobre els reptes i oportunitats que ofereixen les TIC als centres penitenciaris.

Una jornada que aquest any posa l'émfasi en la transformació metodològica dels àmbits d'aprenentatge, enfoncant-los des del mode LABoratori. Així mateix es titula la xerrada de Susanna Tesconi que farà de marc contextual de la trobada.

A partir d'aquí, un seguit de tallers ens portaran a treballar amb eines com la robòtica, la programació, la impressió 3d, la realitat virtual o la comunicació. Tastets d'aproximació a partir de projectes que ens plantegen reptes a resoldre. Tindrem l'oportunitat no només de veure com es plantegen siní de realitzar-ho en primera persona.

Punt TIC i presó és una jornada oberta i gratuïta, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c. Ausiàs Marc, 40, Barcelona)

Destinataris (per ordre de prioritat)

  1. Professionals dels equips multidisciplinaris dels centres penitenciaris i de la Xarxa Punt TIC
  2. Agents d'innovació social digital
  3. Altres professionals interessats
  4. Estudiants post-secundària

Del aula al LABoratori

Si hi estàs interessat i et vols anar ambientant, et compartim una guía de bones pràctiques per a la creació de laboratoris en l'àmbit educatiu.

Un document que Susanna Tesconi va contribuir a elaborar per al Laboratorio de Cultura Digital y Tecnologia de Tabakalera de San Sebastian.