Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Trobada oberta: Robòtica creativa

Trobada oberta: Robòtica creativa

En els últims temps està de moda això d'introduir la robòtica en la nostra programació d'activitats i tallers. Coneixem ben bé per què fer-ho: la robòtica educativa permet treballar competències digitals i socials, emfatitzar el treball en equip i la col·laboració, mentre treballem la lògica, la destresa manual, la creativitat...
Ara bé, tenim clar com posar-nos mans a l'obra?
En aquesta trobada volem posar-nos a treballar amb diferents maneres d'apropar-nos a la robòtica de manera creativa. Estructurada al voltant de quatre tallers temàtics, aprendrem, jugarem i imaginarem amb diferents aproximacions a la robòtica. Que la tecnologia no sigui un fre a la nostra creativitat!

9.30 > Acollida i presentació

10.00 – 11.30 > Bloc A: Arduino + Tinkerkit – Comencem la jornada amb un clàssic del hardware lliure... Arduino! Però... què és això dels TinkerKit?

11.30 > Pausa cafè – No només de robòtica viu el dinamitzador...

12.00 – 13.30 > Bloc B: littleBits – Una manera diferent d'aproximar els infants a la electrònica... i als no tan infants!

13:30 – 15:30 > Dinar - En un dels locals més selectes de La Mina.

15:30 – 17.00 > Bloc C: + Robots! – abelles, peces de lego... quines altres maneres tenim de posar robots a les aules?

17.00 – 18.30 > Bloc D: Propostes de baixa tecnologia – però... què fem amb cartró i plastilina si estem parlant de robòtica?

T'esperem el 22 de desembre als locals del PES La Mina!

Eventbrite - Trobada oberta: Robòtica creativa