A Internet posa-hi seny!
A Internet posa-hi seny!.

Els continguts de la xerrada els va facilitar el CESICAT, Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya, organisme de suport del pla nacional d’impuls de la seguretat TIC aprovat pel Govern de la Generalitat de Catalunya el 17 de març de 2009. També van col·laborar en materials de difusió i suport de l’activitat l’Oficina de Relacions amb la Comunitat - ABP Montsià Mossos d'Esquadra, la Xarxa Punt TIC de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona, així com, per suposat, l’Ajuntament de Santa Bàrbara, que en tot moment va oferir tots els seus recursos per poder dur a terme l’activitat.

Hi van assistir un total de quinze famílies interessades en resoldre alguns dels dubtes que es troben a l'hora d’aconsellar i educar als seus fills i filles en l’ús de les noves tecnologies. Tot i que cada infant i cada família és un món, hi ha una sèrie de recomanacions que cal tenir en compte per prevenir problemes derivats d’un mal ús de la xarxa i de les TIC en general.

Posem a la vostra disposició tota la informació facilitada a la xerrada, així com també indicar-vos que podeu consultar al Punt TIC Santa Bàrbara aquells dubtes i problemes que us sorgeixen en l’educació dels vostres fills vers l’ús que fan de les noves tecnologies.