Part del cartell de la xerrada sobre coaching, a CETAP-Telecentre Alt Urgell
Part del cartell de la xerrada sobre coaching, a CETAP-Telecentre Alt Urgell.

"Superar la crisi amb les eines del coaching" és el tema de la xerrada que tindrà lloc al CETAP-Telecentre de l’Alt Urgell el pròxim dijous, dia 23. L’acte, que començarà a les vuit del vespre, va adreçat fonamentalment a professionals, emprenedors i empresaris de qualsevol sector. El ponent serà Emili Tena, enginyer en organització industrial i màster en coaching executiu.

Durant la xerrada es tractaran, entre d’altres aspectes, els avantatges d’una visió optimista de la realitat, el neuromàrqueting i la influència del nostre cervell en la presa de decisions, la intel·ligència emocional i els motius pels quals és necessària en aquests moments, en què consisteix el coaching i quines eines aporta a les persones i exemples d’idees emprenedores amb èxit.

L’acte està organitzat pel Consell Comarcal i compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Departament de Treball de la Generalitat, el programa Inicia i el Fons Social Europeu de la UE. Les persones interessades a assistir a la xerrades poden confirmar la seva assistència a l’adreça de correu electrònic telecentre[arrova]ccau.cat.