Xerrada "Internet Segura: Xarxes Socials", a Lleida
Xerrada "Internet Segura: Xarxes Socials", a Lleida.

Tindrà lloc al Punt TIC del centre de recursos juvenils La Palma (C/ La Palma, 6-10. Lleida), el dimecres 20 de març, a les 19.00 hores.

La xerrada pretén mostrar els desavantatges que pot comportar l’ús d’Internet, alhora que es faciliten mesures i orientacions per poder evitar els possibles perills que ofereix la xarxa, sempre amb la visió que un bon ús és prevenció. Així es donaran estratègies a les persones assistents per protegir webs, emails, webcams... i com denunciar fets anòmals. Per aquest motiu, la xerrada està adreçada al jovent, famílies, professionals, entitats i tota persona interessada.

Però a més en aquesta ocasió s’aprofundirà en les xarxes socials per la seva directa vinculació amb el col·lectiu juvenil. Paraules com Facebook, Twitter, Informer, Whatshapp... estan molt presents en el dia a dia dels joves i cal informar-los del seu ús correcte i dels seus possibles perills.

La sessió anirà a càrrec de la Unitat Regional de Proximitat i Atenció al Ciutadà dels Mossos d’Esquadra de Lleida, equip que treballa des de fa temps en el tema de la ciberdelinqüència en l’àmbit dels menors.

Font