Butlletí de Xarxanet.org sobre fonts de finançament
Butlletí de Xarxanet.org sobre fonts de finançament.

L’objectiu és informar setmanalment de les convocatòries de finançament (subvencions, premis, ajuts, beques...), procedents d’administracions públiques i entitats privades i fer les arribar a les entitats sense ànim de lucre catalanes. Així mateix es comunicaran i destacaran notícies, recursos i esdeveniments relatius a temes de finançament associatiu, intentant sempre recollir experiències i propostes innovadores.

El número 1 del butlletí de finançament ha vist la llum avui mateix, 27 de febrer. Les persones interessades en rebre els propers números, hauran de subscriure-s'hi a través d'aquesta plana web. Així, el rebran a la seva bústia de correu electrònic tots els dimecres. El butlletí inclourà un mínim de 10 convocatòries publicades durant la setmana immediatament anterior i dins de termini. Podeu consultar el primer butlletí.

Xarxanet.org és un projecte web  impulsat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i gestionat per diverses organitzacions representatives del sector associatiu. La seva finalitat és millorar la societat a través de reforçar les entitats i el voluntariat de Catalunya.