El portal de notícies de l’associacionisme i el voluntariat, Xarxanet.org, ha presentat un butlletí sobre fonts de finançament. Amb aquest nou producte vol donar resposta a la creixent demanda i dificultat de les entitats a l’hora de captar fons.

Butlletí de Xarxanet.org sobre fonts de finançament
Butlletí de Xarxanet.org sobre fonts de finançament.

L’objectiu és informar setmanalment de les convocatòries de finançament (subvencions, premis, ajuts, beques...), procedents d’administracions públiques i entitats privades i fer les arribar a les entitats sense ànim de lucre catalanes. Així mateix es comunicaran i destacaran notícies, recursos i esdeveniments relatius a temes de finançament associatiu, intentant sempre recollir experiències i propostes innovadores.

El número 1 del butlletí de finançament ha vist la llum avui mateix, 27 de febrer. Les persones interessades en rebre els propers números, hauran de subscriure-s'hi a través d'aquesta plana web. Així, el rebran a la seva bústia de correu electrònic tots els dimecres. El butlletí inclourà un mínim de 10 convocatòries publicades durant la setmana immediatament anterior i dins de termini. Podeu consultar el primer butlletí.

Xarxanet.org és un projecte web  impulsat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i gestionat per diverses organitzacions representatives del sector associatiu. La seva finalitat és millorar la societat a través de reforçar les entitats i el voluntariat de Catalunya.