Logotip xarxanet.org
Logotip xarxanet.org.

Eines 2.0Es això, precisament, el que ha mogut a xarxanet.org a elaborar un recurs didàctic que ha de servir per motivar a les organitzacions catalanes a incorporar les més modernes eines disponibles a la xarxa d'Internet.

El recurs inclou informació al voltant de diferents eixos: què és el web 2.0, el ventall d'eines i recursos disponibles, de quina manera es poden incorporar i aprofitar per enfortir el treball de les entitats socials, una senzilla explicació que mostra algunes eines concretes i pràctiques i, com no, exemples de bones pràctiques.

Ja són moltes les entitats que han incorporat aquestes eines, com es pot apreciar fent una visita als Blocs de xarxanet.org.

Xarxanet.org posa a l'abast de les entitats socials de Catalunya un servei d'assessorament informàtic gratuït que es suma al conjunt de serveis d'assessoraments que donen suport a les associacions i organitzacions sense ànim de lucre: econòmic, formació, jurídic i projectes. Podeu llegir més informació a través d'aquest enllaç.