Xarxa PuntTIC.cat en versió Beta
Xarxa PuntTIC.cat en versió Beta.

Es tracta d'un entorn virtual que estarà en continua transformació i millora i que, per tant, ara per ara no està ni molt menys acabat.

El seu origen és l'espai de www.xarxa365.cat, una plataforma de la que hereta la major part dels seus continguts i que ben aviat desapareixerà per donar-li protagonisme a la plana que ara esteu visitant.

Tots i totes els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa PuntTIC esteu convidats i convidades a visitar-lo, a fer-lo servir, a pensar en les possibles millores i a fer tots aquells suggeriments i crítiques que considereu oportuns. També ho estan la resta de ciutadans i ciutadanes que vulguin adreçar-se a nosaltres per donar-nos la seva opinió.

Volem que el considereu casa vostra, i és per això que esperem que entre tots i totes l'omplim de continguts, de notícies, d'informacions i de totes aquelles coses que són importants.

Avui neix www.punttic.cat. Cal que entre tots i totes el fem créixer i l'ajudem a aprendre i a desenvolupar-se d'acord amb les noves necessitats i els nous temps. Us hi esperem, comptem amb vosaltres.