Diverses startups liderades per dones tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes a un panell de persones expertes i conèixer la seva valoració. No deixis passar l’oportunitat!

Imatge de Women Startup Pitch
Imatge de Women Startup Pitch. 2023. Tipus de lletra: Netmentora Catalunya. Llicència: Tots els drets reservats.

Netmentora Catalunya és la xarxa més gran d’intel·ligència col·lectiva i innovació creada a Europa. El projecte és el resultat de la unió d’startups, pimes i multinacionals per a caminar cap al futur del sector TIC. En aquest marc, el pròxim dimecres 12 d’abril, de 18 a 19.30 hores, Netmentora Catalunya organitzarà la Women Startup Pitch al Centre Cívic de Sant Agustí de Barcelona (Carrer del Comerç, 36) per a visibilitzar i donar suport a les dones emprenedores. En aquest acte, diverses startups liderades per dones tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes a un panell de persones expertes i conèixer la seva valoració.

Així mateix, la Women Startup Pitch de Netmentora Catalunya comptarà amb una breu xerrada inspiracional de Mercè Brey, escriptora, conferenciant i experta en diversitat, desenvolupament professional de la dona i lideratge, i amb un espai de networking després de la presentació dels projectes de les dones emprenedores.