Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Webinar: Marta Massaguè parla de Garantia Juvenil a Catalunya

Publicat el 17/06/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici

Ponència a través de webinar, a càrrec de la Sra. Marta Massagué, responsable del servei d'atenció i suport als joves a l'àrea d'Ocupació Juvenil al Servei d'Ocupació de Catalunya.

En Ricard Faura, Cap de Servei de Societat del Coneixement de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació Generalitat de Catalunya ha donat la benviguda als assistents del webinar, que s'ha centrat en donar a conèixer les línies, estratègies i oportunitats que ofereix el programa de la Garantia Juvenil a Catalunya.

Desprès d'una breu presentació del programa i de les fites aconseguides al llarg del 2016, la Marta Massagué ha destacat els punts forts i febles del programa, així com les noves convocatòries que estan previstes.

Els assistents -a través de la plataforma en línia o dels seus comptes del twitter- han pogut participar en un debat que s'ha centrat en els tipus d'actuacions que es poden dur a terme, els exemples de bones pràctiques que ja s'han realitzat i l'objectiu que tots compartim: que el jovent de Catalunya tingui més oportunitats d'inserció laboral i d'ocupabilitat.

La sessió ha estat enregistrada i el vídeo ja està disponible per a totes les persones que estiguin interessades en el contigut d'aquesta sessió, que es va dur a terme el divendres 17 de juny, a la seu del Servei de Societat del Coneixement de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació.