Cartell del call for speakers d l'Smart City Expo World Congress 2018
El període per presentar ponències a l'Smart City Expo World Congress 2018 acaba l'1 de març. Autor: Smart City Expo World Congress. Llicència: Tots els drets reservats.

El congrés mundial Smart City Expo, organitzat per Fira de Barcelona, ​​és una cimera que vol mostrar a la ciutadania els laboratoris més inspiradors i avançats per explorar el futur de les ciutats. Des de la seva primera edició el 2011, ha aconseguit esdevenir un punt de trobada global referencial per a les administracions públiques, empreses, emprenedors/ores socials, start-ups, centres de recerca i iniciatives ciutadanes.

Enguany, l'esdeveniment continuarà apostant per augmentar la presència d'organitzacions, expositors i visitants de tot el món per continuar generant sinergies, compartint coneixements, provocant discussions, reflexions i noves accions inspiradores. Ara és obert el període per presentar la sol·licitud per participar-hi com a ponent. Les temàtiques que s'hi tractaran són: Governança, mobilitat, ciutats segures, economia, sostenibilitat, economia circular,  societat, dades i tecnologia,

S'hi poden presentar ciutats, empreses, emprenedors, start-ups, innovadors/ores socials, centres de recerca, universitats, organitzacions públiques o no governamentals, consorcis (públics i privats), activistes socials... que tingui idees innovadores, investigacions, estudis, visions i solucions per a les ciutats.