S’organitzaran nou sessions formatives sobre IoT, New Space, 5G, intel·ligència artificial, ciberseguretat, blockchain, drons, tecnologies immersives i fabricació avançada. No hi faltis!

Imatge d'ulleres
Imatge d'ulleres. 2021. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Durant les properes setmanes de novembre i de desembre, s’organitzaran nou sessions formatives sobre les tecnologies digitals avançades a diversos municipis del territori català. En concret, es parlarà de IoT, New Space, 5G, intel·ligència artificial, ciberseguretat, blockchain, drons, tecnologies immersives, fabricació avançada i robòtica i fabricació additiva i impressió 3D. El cicle neix de la col·laboració entre la Digital Catalonia Alliance (DCA), el DIH4CAT i la Fundació i2Cat. L’objectiu és presentar de manera clara i entenedora com es poden aplicar aquestes tecnologies en l’àmbit de la innovació. Durant les nou sessions formatives, que comptaran amb la participació de persones expertes del DIH4CAT, es presentaran casos d’ús reals i empreses i proveïdors tecnològics compartiran les seves experiències en la implementació de les tecnologies digitals avançades en les seves activitats. També, es facilitaran espais de trobada i de conversa amb la voluntat de fomentar la generació de sinergies i ecosistemes. Per a participar-hi, no és obligatori tenir coneixements previs sobre les temàtiques.

Així doncs, cada sessió formativa tindrà lloc a un municipi diferent. La primera sessió va ser sobre IoT i es va fer el passat dilluns 6 de novembre d’11.30 a 13.30 hores al The Thinx a Barcelona. La segona sessió serà sobre intel·ligència artificial i es farà el pròxim dimecres 15 de novembre d’11.30 a 13.30 hores a la Cambra de Comerç a Girona. La tercera sessió serà sobre New Space i es farà el pròxim divendres 17 de novembre d’11.30 a 13.30 hores a l’Epicentre, centre de persones visitants del Geoparc Mundial UNESCO Orígens a Tremp. La quarta sessió serà sobre drons i es farà el pròxim dimarts 21 de novembre d’11.30 a 13.30 hores a la Cambra de Comerç a Lleida. La cinquena sessió serà sobre ciberseguretat i blockchain i es farà el pròxim dimecres 22 de novembre d’11.00 a 13.00 hores a la Sala de Graus de la Universitat Rovira i Virgili al Campus Sescelades a Tarragona. La sisena sessió serà sobre tecnologies 5G i es farà el pròxim dijous 23 de novembre d’11.30 a 13.30 hores a la Fira de Vic a Vic. La setena sessió serà sobre robòtica i fabricació 3D i es farà el pròxim dijous 30 de novembre d’11.30 a 13.30 hores a l’Eurecat Amposta a Amposta. La vuitena sessió serà sobre tecnologies immersives i es farà el pròxim dimarts 12 de desembre d’11.30 a 13.30 hores al Neàpolis a Vilanova i la Geltrú. La novena sessió serà sobre ciberseguretat i es farà el pròxim divendres 15 de desembre de 12.30 a 14.30 hores al Conselh Generau Aran a Vielha. Les nou sessions es faran de manera presencial.

Per a participar-hi, és obligatori registrar-se a través d'aquest enllaç en línia.