La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) llança un repte a programadors/ores i empreses TIC: Proposar idees o dissenyar aplicacions per a dispositius mòbils basades en programes, continguts o marques de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio.

Convocatòria d'aplicacions mòbils de la CCMA
Convocatòria d'aplicacions mòbils de la CCMA.

Aquesta iniciativa persegueix dos objectius: D'una banda, incentivar i promoure la creació d'aplicacions per a dispositius mòbils amb continguts i marques de la CCMA i, d'altra banda, ajudar al creixement de les empreses que treballen en aquest sector emergent. La idea és compartir esforços i beneficis entre la CCMA i els desenvolupadors/ores: la primera aporta els continguts, la promoció i la força de les seves marques, mentre que el desenvolupador/a hi posa el seu "know how", disseny i desenvolupament.

Per participar en aquesta convocatòria d'aplicacions mòbils cal proposar la idea i un pla de negoci a través d'aquesta plana web. No hi ha un termini establert per presentar-hi idees. Mentre la convocatòria estigui oberta la seva plana web i el formulari per presentar-si estaran actius.