Viquimarató a la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils
Viquimarató a la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils.

El proper dia 29 de novembre de 2014 la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils i Amical Wikimedia organitzen una Viquimarató amb l'objectiu d'actualitzar i millorar els articles sobre Cambrils i fent especial èmfasi sobre la rierada que va tenir lloc el 10 d'octubre de 1994 i de la qual es celebra el 20è aniversari.

La trobada, coordinada per Lluis_tgn, inclourà un petit curs d'edició wiki per a usuaris novells i una Viquimarató. S’iniciarà a les 10 del matí amb la benvinguda i presentació així com amb una visita guiada, posteriorment, es farà la viquimarató i en acabar a les 13 hores hi haurà un viquivermut.

Una Viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc -sovint una biblioteca- per ampliar el màxim possible un article i/o temàtica determinada de l'enciclopèdia. Els experts proporcionen bibliografia de qualitat, i els viquipedistes només necessiten connexió a Internet, bibliografia, una taula i una cadira.

L’esdeveniment és gratuït i està obert a tothom. Es recomana la inscripció prèvia per optimitzar l'organització i la disponibilitat d'ordinadors i bibliografia. La biblioteca disposa d’un nombre limitat de portàtils per a utilitzar, per tant, és preferible portar-ne.

Les inscripcions es poden realitzar a través del correu electrònic glam[arrova]wikimedia.cat tot indicant el nom. Si ja es disposa d’un compte d'usuari a la Viquipèdia, directament al llistat que apareix en aquest enllaç. També enviant un correu electrònic a la Biblioteca pública municipal de Cambrils a bib.cambrils[arrova]altanet.org.

Més informació