Imatge dels alumnes del màster de dinamització digital
Imatge dels alumnes del màster de dinamització digital .

El Màster de Dinamització Digital ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Secretària de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI)  i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). L'objectiu del màster és el de formar professionals en el camp de la dinamització digital i omplir l'absència d'estudis universitaris que, fins ara, existien en aquest sentit. El màster ha durat 2 anys i, gràcies a la subvenció de l'STSI, el alumnes només han hagut de pagar el 20 per cent de la matrícula.

A continuació, pots veure un vídeo que resumeix el contingut de la cerimònia de graduació. A més de les intervencions del director general de la Societat de la Informació, Josuè Sallent, i el vicerector de Postgrau i Formació Contínua de la UOC, Josep Maria Duart; també es va oferir una conferència a càrrec de l'expert en xarxes socials, Jordi Graells, sota el nom “Com hem d'actuar a la societat de la informació?”.

 

Properament, es publicaran al web els projectes finals dels 17 alumnes que conformen la primera promoció de la primera edició del màster. Els treballs es posaran a disposició de la xarxa amb l'objectiu de poder-los conèixer i fer-ne difusió.