Imatge de la jornada "TIC i presons"
Imatge de la jornada "TIC i presons".

Entre els assistents hi havia monitors, bibliotecaris, dinamitzadors o educadors dels centres penitenciaris però també treballadors de l'Administració o entitats  vinculades a l'ús social de les TIC.

La jornada va comptar amb la participació de la subdirectora general de Programes de Rehabilitació i Sanitat, Paula Montero, el cap d'àrea al ministeri de Justícia del Land de Bremen, Juergen Hillmer, o el cap del servei de rehabilitació de la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Miguel Ángel Esteban Ortega. Els assistents a la jornada, però, també van ser protagonistes amb les seves reflexions entorn a un document de treball que plantejava els reptes de futur de la introducció de les TIC a les presons.

 

 

 A continuació, pots veure el vídeo que resumeix el transcurs de la jornada.

 

Experiencias europeas en usos de TIC e Internet en actividades socioeducativas en el ámbito penitenciario. Jürgen Hillmer

View more presentations from justicia.

També pots tornar a veure el vídeo “L'impacte de les TIC i Internet als centres penitenciaris”, produït per la Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC i que es va projectar el mateix dia.

 

 

Totes les aportacions que es van produir a la jornada s'integraran al Document de treball de la Jornada de la CoP TIC i presó, un document que aspira a convertir-se en una mena de “llibre blanc” de l’ús de les TIC i Internet en l’àmbit penitenciari.