L'il·lustrador Martin Tognola a les SparkTalks
L'il·lustrador Martin Tognola a les SparkTalks.

Barcelona compta ara amb un espai on la comunitat pot col·laborar, aprendre, experimentar i produir innovació, serveis, continguts i solucions d'una manera dinàmica i participativa. Es tracta de l'SparkLab, un assaig del que haurà de ser el telecentre del futur. Ara com ara, l'Institut Municipal d'Informàtica (IMI) acull l'SparkLab. Es tracta, però, d'un espai provisional.

L'acte d'inauguració d'aquest nou espai va comptar amb la participació del director executiu de Telecentre.org, Miguel Raimilla; el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich; i el tercer tinent d'alcalde de Barcelona, Antoni Vives. A més a més, representants de diverses xarxes de telecentres i professionals de les TIC van participar, divendres 18 d'octubre, en uns workshops pensats per aprofundir en el concepte de l'SparkLab.

Us ho expliquem tot en aquest reportatge de vídeo:

  

La innovació explicada en dibuixos 

En el marc de la inauguració de l'SparkLab Barcelona es va celebrar la primera edició de les SparkTalks, un espai obert a tothom on poder presentar projectes innovadors. L'il·lustrador Martin Tognola va representar en diferents dibuixos les idees que van anar sorgint en aquestes conferències.

Podeu veure el resultat del seu treball i fotografies dels diferents esdeveniments organitzats al voltant de la inauguració de l'SparkLab en aquest enllaç.

Un dels dibuixos de Martin Tognola a les SparkTalks