La Fundació i2CAT, centre tecnològic que impulsa activitats de R+D+i en l'àmbit tecnològic, i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació posen a disposició dels dinamitzadors de la Xarxa Punt TIC “ViewCAT”, una plataforma interactiva que permet fer videoconferències.

Captura de pantalla de l'interfície de ViewCAT
Captura de pantalla de l'interfície de ViewCAT.

ViewCAT és una eina amb la que podràs fer videoconferències, compartir documents en línia i establir canals de comunicació instantània entre múltiples participants. Com a novetat i en comparació a altres solucions de videoconferència actuals, no cal instal·lar cap programa al teu ordinador.

Durant els últims mesos, diversos Punt TIC i representants d'i2CAT han dut a terme algunes proves per a comprovar-ne el funcionament. Ara, ViewCAT està disponible per al conjunt de la xarxa.

En el següent vídeo, els creadors de ViewCAT t'expliquen els beneficis de la plataforma. També podràs veure com funciona en una de les proves realitzades entre dinamitzadors de la xarxa.

 

També t'adjuntem un manual de funcionament de l'eina. Recorda que per a qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC.