Convocatòria d'Unite IT per recollir bones pràctiques d'inclusió digital
Convocatòria d'Unite IT per recollir bones pràctiques d'inclusió digital.

La xarxa de professionals de la inclusió digital Unite IT pretén unir Europa a través de l'apoderament digital. El 24 de setembre organitza la segona edició de la conferència “Digital Empowerment – All Inclusive” a Zagreb, Croàcia, i fa una crida a persones i entitats perquè presentin bones pràctiques i polítiques d'inclusió digital que es desenvolupin arreu d'Europa en aquestes categories:

  • Educació, formació i certificació
  • Ocupabilitat dels joves
  • Els grups vulnerables en risc d'exclusió
  • La igualtat de gènere
  • Les polítiques d'integració

Unite IT avaluarà les iniciatives presentades i en seleccionarà algunes perquè es donin a conèixer a la conferència. Els oferirà allotjament gratuït durant dues nits a Zagreb. També hi haurà premis de 300 euros per ajudar en les despeses de desplaçament.

La sol·licitud s'haurà de fer en anglès, però els documents adjunts podran estar en qualsevol idioma. La data límit per participar-hi serà el 15 de juliol.

El portal web de la xarxa d'e-inclusió Unite IT recull informació, notícies, recursos... al voltant de les TIC per a la inclusió i la cohesió social. També compta amb una base de dades de pràctiques i polítiques d'Europa. Participant en aquesta convocatòria entrareu a formar part d'aquesta base de dades.