Oficina del Voluntariat Corporatiu de Barcelona
Oficina del Voluntariat Corporatiu de Barcelona.

El voluntariat corporatiu és un concepte relativament nou, que fa referència a les activitats promogudes per l'empresa per facilitar als seus treballadors/ores que dediquin de manera voluntària temps, habilitats, talent o un altre tipus d'ajuda en benefici de la comunitat, mitjançant les organitzacions sense ànim de lucre.

Amb la voluntat d'acompanyar i fomentar el voluntariat corporatiu, Ingenieria Social SAL i l’Associació + Responsables han impulsat la creació de l'Oficina del Voluntariat Corporatiu de Barcelona. Per posar en marxa aquest proejcte, han comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Assessorar per posar en marxa accions de voluntariat corporatiu, formar els futurs voluntaris/àries, mesurar l'impacte del programa i donar visibilitat a les bones pràctiques són algunes de les tasques que desenvoluparà l'Oficina del Voluntariat Corporatiu de Barcelona. De cara a les entitats socials, els ajudarà a incrementar el seu impacte social, rebre formació per apropar-se a l'empresa i eines per establir una vinculació estratègica amb aquesta.

Font: xarxanet.org