dFènix és un projecte del Punt TIC CPS Francesc Palau que pretén oferir oportunitats laborals a persones en risc d’exclusió social a través de la reutilització de material de rebuig. La iniciativa es presenta el 19 de maig, a les 10.00 h.

Imatge del projecte dFènix
Imatge del projecte dFènix. Tipus de lletra: CPS Francesc Palau . Llicència: BY-SA.

El Punt TIC del CPS Francesc Palau impulsa el projecte ‘dFènix‘, per a desenvolupar una línia de productes a partir del material de rebuig. Objectes senzills, pràctics i versàtils, orientats a la llar i a usos que tinguin a veure amb l’aprofitament de l’espai i els recursos, que propiciïn hàbits saludables i sostenibles amb la natura. Treballen amb banderoles, moquetes de fires, restes de teixits i tot allò que pugui convertir-se en recurs per a transformar-se en alguna cosa nova.

Fent ús dels principis de l’ecodisseny i procurant generar els mínims residus, el projecte també ajuda capacitar a persones que volen millorar la seva qualitat de vida i tenir un ofici relacionat amb el sector tèxtil, generant sinergies amb proveïdors i col·laboradors locals, fomentant la cooperació i estan atentes a les necessitats d’empreses, entitats i administracions que comparteixen els valors i volen participar en una economia més justa, sostenible i solidària. La iniciativa es presenta el 19 de maig, a les 10.00 h al CPS Francesc Palau, al C/ de Cadaqués, 2 al Prat de Llobregat