Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Un nou portal web del Govern facilita l’accés als fons europeus

Publicat el 15/12/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Portal "Fons Europeus a Catalunya"
Portal "Fons Europeus a Catalunya". 2015. Font: Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya ha posat en funcionament un nou servei dedicat als fons de la Unió Europea a Catalunya. El nou portal reuneix totes les oportunitats de finançament europeu disponible, alerta de les convocatòries en curs per part de les institucions, facilita l’accés a la informació dels Departaments de la Generalitat que intervenen en aquests fons i destaca exemples del que s’ha fet i s’està fent a Catalunya amb finançament europeu.

El portal "Fons Europeus a Catalunya" dins el lloc d'Afers Exteriors és un servei web vol facilitar a la ciutadania l’accés a la informació sobre oportunitats de finançament europeu. Es tracta d'una iniciativa de la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea del Departament de la Presidència.

El nou servei ofereix informació actualitzada de les convocatòries dels diferents fons, recursos i ajuts que les institucions europees obren regularment i agrupa tota la informació en 10 àmbits temàtics per facilitar-ne l’accés i el seguiment: Ciutadania i Drets; Cooperació al Desenvolupament; Cultura i Esport; Emprenedoria, Empresa i Turisme; Ensenyament, Joventut, Formació i Ocupació; Infraestructures, Energia i Transport; Innovació, Recerca i Salut; Justícia i Interior; Medi Ambient, Desenvolupament Rural i Pesca; i TIC. Les diferents convocatòries que s’actualitzen en el portal es difondran a les xarxes socials, amb l’etiqueta #FonsUECat a través del compte de Twitter de la Delegació del Govern davant la Unió Europea @delgoveu.

La pàgina també destaca què s’ha fet i què s’està fent amb fons europeus a Catalunya i presenta casos d’exemples exitosos de projectes desenvolupats a Catalunya amb finançament europeu.

 

Et pot interessat també

L'ACTIC és clau per aconseguir una ciutadania digital apoderada
Publicat el 24/01/2022
0
JdIS i SteamonEdu 2022
Publicat el 21/12/2021
0
La presència de la JdIS a les xarxes socials
Publicat el 13/12/2021
0
Persones dinamitzadores a la JdIS 2021
Publicat el 13/12/2021
0