Portal "Fons Europeus a Catalunya"
Portal "Fons Europeus a Catalunya". 2015. Tipus de lletra: Generalitat de Catalunya.

El portal "Fons Europeus a Catalunya" dins el lloc d'Afers Exteriors és un servei web vol facilitar a la ciutadania l’accés a la informació sobre oportunitats de finançament europeu. Es tracta d'una iniciativa de la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea del Departament de la Presidència.

El nou servei ofereix informació actualitzada de les convocatòries dels diferents fons, recursos i ajuts que les institucions europees obren regularment i agrupa tota la informació en 10 àmbits temàtics per facilitar-ne l’accés i el seguiment: Ciutadania i Drets; Cooperació al Desenvolupament; Cultura i Esport; Emprenedoria, Empresa i Turisme; Ensenyament, Joventut, Formació i Ocupació; Infraestructures, Energia i Transport; Innovació, Recerca i Salut; Justícia i Interior; Medi Ambient, Desenvolupament Rural i Pesca; i TIC. Les diferents convocatòries que s’actualitzen en el portal es difondran a les xarxes socials, amb l’etiqueta #FonsUECat a través del compte de Twitter de la Delegació del Govern davant la Unió Europea @delgoveu.

La pàgina també destaca què s’ha fet i què s’està fent amb fons europeus a Catalunya i presenta casos d’exemples exitosos de projectes desenvolupats a Catalunya amb finançament europeu.