Rudona
Rudona.

El curs està concebut com a semi presencial; és a dir, es podrà seguir on-line a través d’una aula virtual (www.rudona.cat) i, complementàriament, assistir a dues sessions presencials. La Fundació del Món Rural, la Fundació Maria Aurèlia Capmany i el Projecte Rudona impulsen aquesta iniciativa, que compta amb el suport del PuntTIC de l’Alt Urgell i Inicia: per la creació d’empreses.

El curs és una oportunitat per a les dones que vulguin convertir en feina allò que saben fer en les seves tasques quotidianes. L’objectiu, en definitiva, és generar idees de negoci i facilitar en les habilitats i les competències necessàries per desenvolupar-les. El curs està estructurat en 6 mòduls, en els quals es tractarà l’adquisició de competències tecnològiques, el paper de les dones a l’economia, l’equip de treball i el territori com a valor afegit, la generació de noves idees de negoci, l’especificitat de la cotitularitat de les explotacions agràries a Catalunya i les competències personals i de lideratge.

El Punt TIC Alt Urgell oferirà connexió gratuïta a Internet a les alumnes del curs que desitgin fer ús d’aquest servei. Les dones interessades a fer aquest curs poden adreçar la seva sol·licitud al Punt TIC de l’Alt Urgell (telecentre [arrova] ccau.cat, tel. 973 35 57 98) o bé a la Fundació Maria Aurèlia Capmany (fmac [arrova] fmac.org, tel. 93 301 11 95).