Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Un cicle virtual de contes sobre dones científiques

Publicat el 08/11/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell del cicle "Les Invisibles"
Cartell del cicle "Les Invisibles" , per Ajuntament de Barcelona. 2021. Llicència: Tots els drets reservats

L'entitat Luciferases ens anima a descobrir dones científiques a través de conte contes amb visió de gènere per apropar la ciència d'una manera dinàmica i vivencial i despertar les vocacions científiques dels infants.

El cicle "Les Invisibles" es proposa donar a conéixer dones científiques poc conegudes malgrat els seus èxits. Fins al març de 2022 les cinc biblioteques de Nou Barris de Barcelona oferiran activitats amb la intenció de descobrir científiques i el que van fer a través de les seves històries, narrades en contes a través d'experiments i jocs. Està adreçat a nens i nenes d’entre 7 i 10 anys.

Cada mes ens descobriran a una científica a través d'un conte. Al novembre, parlaran de la Marie Curie amb el llibre "Petita gran Marie Curie"; al desembre de la científica de la India Anna Mari a través del llibre "Anna's experiments with weather". A començamemts de l'any 2022 i durant el gener li tocarà el torn al llibre "Petita i gran Jane Godall", al febrer "Rosalind Franklin, el secret de la vida" i al març "Dones negres en la ciència" i "The Doctor with an Eye for Eyes, The Story of Dr. Patricia Bath". Podeu inscriure-us a les seves webs aquí.