Un bloc en català, guanyador als premis de Lonely Planet
Un bloc en català, guanyador als premis de Lonely Planet.

La volta dels 25 és el somni fet realitat de Marc Serena, periodista de 25 anys, que des de fa cinc mesos està fent la volta al món. Aprofita el viatge per entrevistar a 25 joves de 25 països diferents. Té l'idea de publicar un llibre quan acabi el viatge, però, ara per ara, explica el seu dia a dia al bloc La volta dels 25.

Aquest bloc ha sigut el més valorat entre els internautes que han votat als Travel Blogger Award (amb nou-cents deu vots). El jurat dels premis hi ha estat d'acord i li ha concedit el premi del millor bloc en llengua no anglesa. L'acte de lliurament de premis ha tingut lloc a Sant Francisco, però, en Marc Serena no hi ha pogut ser, ja que, es troba a Nova Zelanda. Èlia Serra, periodista i lectora del bloc resident a la ciutat, l'ha recollit en nom seu.

Marc Serena s'ha mostrat molt content al seu bloc i ha agraït el suport qe ha rebut: “I finalment aquest web -en català!- ha estat premiat per la Lonely Planet com a 'Best non-English Language Blog' de l'any! Quina bogeria! Gràcies als jutges i, sobretot, als centenars de persones que heu ajudat a fer-ho possible votant i difonent-ho. Quan ens hi posem podem ser molts!".