Imatge de la plana web de Global Coworking Unconference Conference 2013
Imatge de la plana web de Global Coworking Unconference Conference 2013.

Avui és el segon i darrer dia de la Global Coworking Unconference Conference 2013 (GCUC), l’esdeveniment més important pels entusiastes del coworking d’arreu del món, com el defineix la revista Deskmag al seu darrer número.

La GCUC, coneguda com a Juicy (sucós, en anglès), es duu a terme per segon any consecutiu a Austin (Texas EEUU) durant dos dies, 5 i 6 de març, de contingut i format ben diferents. El primer ha estat una conferència tradicional, amb un programa preestablert i organitzat, mentre que el segon té un format obert i participatiu, que fuig de convencionalismes.

Si la primera edició va estar dedicada a descobrir el “meravellós món del coworking” i analitzar els factors que movien alguns emprenedors a obrir nous espais de coworking, enguany els participants tracten sobre el creixement d’aquest fenomen i els canvis en l’organització del treball que ha suposat.

Durant la sessió d’ahir, un dels pioners del coworking al nostre país, Manuel Zea, de CoworkingSpain, va participar com a ponent a la taula titulada "Serendipity on steroids", de difícil traducció.

Per a més informació sobre la GCUC 2013, podeu consultar el web austingcuc.com/2013.