Els responsables de les xarxes de telecentres es troben amb el director de Mobile World Capital
Els responsables de les xarxes de telecentres es troben amb el director de Mobile World Capital.

Durant la celebració del Mobile World Congress, els responsables de les diverses xarxes de telecentres van tenir la oportunitat de trobar-se amb el director general del Mobile World Capital, Ginés Alarcón. Alarcón és la peça clau que dirigeix l'equip de gestió de la capitalitat barcelonina, un equip format per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, el Govern de l'Estat Espanyol, Fira de Barcelona i la GSMA.

El director va compartir amb els representants de Telecentre.org, Telecentre Europe, la Asociación Red Española de Telecentros i la Xarxa Punt TIC les claus del macro-projecte. Alarcón va assegurar que “la societat ha canviat molt gràcies a la mobilitat però encara ho farà més en el futur”. Les xarxes de telecentres, per la seva banda, van oferir-se per acompanyar la fundació en aquest procés de transformació social i econòmica que viurà la capital catalana en els propers anys.

La Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC va poder captar alguns segons d'aquesta trobada que comparteix amb tots vosaltres a través d'aquest vídeo.