Tretze alumnes inicien un curs on-line de creació i gestió d’empreses, a l’Alt Urgell
Tretze alumnes inicien un curs on-line de creació i gestió d’empreses, a l’Alt Urgell.

Aquesta xifra representa la inscripció més alta de totes les comarques de Lleida, segons dades facilitades pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, ens públic que organitza el curs en col·laboració amb el Consell Comarcal i el Punt TIC de l'Alt Urgell.

Tot i que, com el mateix nom indica, el curs no és presencial, sinó que se segueix a través d'Internet, la sessió inicial es va realitzar al Punt TIC alturgellenc amb una reunió informativa amb la tècnica de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i la dinamitzadora del punt.

El curs està dissenyat per a totes aquelles persones emprenedores que vulguin posar en funcionament el seu propi negoci i desitgin rebre la formació necessària per a la gestió integral de la petita i mitjana empresa. El temari del curs consta dels apartats següents: pla d'empresa, recursos humans, estudi de mercat, tècniques de venda, pla de màrqueting i planificació econòmica i financera. El Punt TIC ofereix als alumnes inscrits la connexió gratuïta per seguir el curs a través de la xarxa.

Des del Consell Comarcal i del Punt TIUC de l'Alt Urgell es destaca la importància d'un curs com aquest en la conjuntura econòmica actual i la necessitat de donar eines i formació als ciutadans i ciutadanes que volen entrar en el món empresarial.