Bloc estatal de la Get Online Week 2013
Bloc estatal de la Get Online Week 2013.

El nombre de treballs digitals està creixent a Europa (en un 3% cada any durant la crisi) però el nombre de nous graduats en noves tecnologies i altres treballadors qualificats en TIC s'està reduint. Es calcula que en pocs anys hi haurà 800.000 llocs de treball vacants relacionats amb les TIC. Per això, en la seva quarta edició la campanya Get Online Week no es limitarà a animar la ciutadania a accedir per primer cop a Internet, sinó que s'adreçarà també als i a les joves, apoderant-los per tal que puguin treure tot el profit de les TIC i d'Internet tant a nivell personal com professional.

Get Online Week està liderada per Telecentre-Europe i compta amb patrocinadors als diferents països. L'Asociación Comunidad Redes de Telecentros i les xarxes que la formen, com ara Punt TIC, s'encarreguen de difondre la campanya a nivell estatal. Per fer-ho s'ha creat aquest bloc, on s'ofereixen diferents propostes per poder fer arribar la Get Online Week a tots els municipis, a través dels telecentres, biblioteques, centres educatius, entitats sense afany de lucre, etc.

D'una banda, el bloc emetrà en streaming diàlegs en format entrevista amb especialistes en empresa 2.0, productivitat, desenvolupament professional i ocupació 2.0. D'altra banda, presenta “Get Online TIC”, un recull de tallers formatius de 6 hores de durada, que estaran disponibles per tal que es puguin impartir durant la Get Onine Week als telecentres. També promou una exposició virtual creada pel Consorcio IdenTIC que explica les 8 professions emergents del moment, amb l'objectiu de difondre els nous perfils relacionats amb Internet i la Societat del Coneixement.

Des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació animem a tots els dinamitzadores i dinamitzadores de la nostra xarxa a organitzar activitats en el marc d'aquesta iniciativa!