Foto dels tres alumnes de La Salle-URL que han guanyat el desafiament Code4life
Tres estudiants de La Salle-URL guanyen el concurs internacional Code4life. Autor: Roche. 2017. Llicència: Tots els drets reservats.

El concurs universitari Code4life ha estat un desafiament de programació que ha tingut dues fases: una nacional a cada estat participant i una mundial.

En els desafiaments nacionals, els i les estudiants van formar equips de tres i van provar les seves habilitats de programació contra altres equips d'estudiants del seu país. A Barcelona va tenir lloc del 10 al 19 de novembre i els equips van haver de programar la intel·ligència artificial del robot d'un joc. Aquest consistia en obtenir un diagnòstic d'un pacient i analitzar-lo correctament; segons el diagnòstic, els equips van desenvolupar i van fabricar un medicament per tractar la malaltia. 

L'equip de La Salle-URL hi va quedar en segona posició i va accedir al següent nivell: Code4life Global Challenge. En aquest desafiament van participar els dos primers classificats de les competicions estatals a través de videoconferènica. Els i les estudiants van rebre un cas real de Roche per resoldre amb l'orientació i la tutoria d'experts/es de la multinacional: programar la visualització de la informació d'estudis mèdics mitjançant un formulari i un chatbot.

Borja Pérez, Sergi Simó i Esteve Genovard van ser els guanyadors de la final i el mes de gener de 2018 visitaran la seu de Roche a Basel (Suïssa), per presentar-hi el seu projecte.