Si la teva empresa desenvolupa solucions en el camp de la innovació urbana i les smart cities, tens una oportunitat. Fins al 25 de setembre, podràs presentar la teva candidatura per a aconseguir una molt bona visibilitat a l'espai de l'Ajuntament de Barcelona o de la Generalitat dins de l'Smart City Expo World Congress 2015.

Imatge del SmartcityExpo. Font de la imatge: http://www.smartcityexpo.com/
Imatge del SmartcityExpo. Font de la imatge: http://www.smartcityexpo.com/.

Presentar candidatura és molt senzill i el comitè de selecció tindrà en compte:

  • El vostre nivell d'innovació i originalitat del producte, servei o aplicació, les possibilitats d'escalabilitat i d'internacionalització.
  • Es valorarà el grau de maduresa o d'implementació en el mercat dels vostres productes, serveis o aplicacions.
  • Es valorarà l'impacte en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania.
  • A l'estand de l'Ajuntament de Barcelona també es valorarà que l'empresa hagi o estigui desenvolupant solucions, productes i/o serveis per a la ciutat comtal.

Les empreses o entitats seleccionades gaudiran de promoció a través de diferents canals de comunicació (programa, web, premsa, etc.), 2 entrades per accedir a les conferències durant els 3 dies del Congrés (inclou accés a les conferències i networkings), 10 entrades a l'Exhibition Zone i la participació gratuïta en el Brokerage Event. A més a més, estaran incloses al catàleg oficial online d'empreses de l'SCEWC 2015. Hauran de fer front a un cost de 795 euros + 10% IVA.

La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona posen a disposició aquests dos espais amb l'objectiu d'acollir els projectes i empreses més innovadores enfocades a la millora de les ciutats i els seus ciutadans.

Més informació i inscripcions, a través d'aquest enllaç.