Plana web de The Trampoline
Plana web de The Trampoline.

En l’actualitat, hi ha molts professionals independents que intenten impulsar projectes empresarials propis, però no compten amb recursos econòmics per poder contractar els professionals o els serveis complementaris que necessiten. The Trampoline neix amb la voluntat de donar-los una solució basada en el treball col·laboratiu.

La plataforma pretén facilitar a aquests professionals l’oportunitat d’establir associacions col·laboratives, en règim de partenariat, amb altres professionals. L’objectiu és promoure el contacte entre professionals de diverses disciplines amb perfils complementaris per tal que puguin constituir equips de treball al màxim d'autosuficients i capaços de dur a terme projectes concrets.

No es basa en relacions econòmiques, ningú paga a ningú, sinó que cadascú aporta el seu treball. És, doncs, un punt de trobada de professionals amb inquietuds o interessos comuns, i no tant un espai per a la cerca de proveïdors i de clients, ni un portal per trobar feina.

Tenen en marxa una campanya de crowdfunding a Goteo per poder finançar la producció de la plataforma. Hi voleu col·laborar?