Think Big
Think Big.

Think Big Joves és una iniciativa d'innovació i emprenedoria per a joves de la Fundació Telefónica. El mes de març es va posar en marxa la segona convocatòria, que s'adreça a joves d'entre 15 i 25 anys que tinguin una idea d'emprenedoria social.

Els/les joves tenen fins al 25 d'abril per presentar-hi la seva idea. Les 300 millors idees que tinguin un clar impacte social en el territori espanyol, que es puguin dur a terme en un termini de sis mesos i fomentin la participació seran seleccionats perquè puguin tenir accés al programa.

Els responsables de la convocatòria triaran les idees que seguiran endavant, menys 20 d'elles, que seran seleccionades a través d'una votació popular. Així, les 20 idees més votades accediran directament al programa.

 

El programa Think Big parteix de la base que els joves constitueixen el fonament del canvi social a través del lideratge i la responsabilitat sobre els seus propis projectes, i vol fomentar la innovació i l'emprenedoria. La iniciativa també es desenvolupa al Regne Unit, Irlanda, Alemanya, República Txeca i Eslovàquia.