Des del dilluns 15 de gener i fins al dimecres 7 de febrer, s’oferiran tres nous cursos en línia tutoritzats: dos sobre la intel·ligència artificial i un sobre la plataforma Decidim. Inscriu-t’hi!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

La setmana vinent, començarà una nova edició del Campus d’Hivern de la Xarxa Punt TIC. En concret, es comptarà amb tres nous cursos en línia tutoritzats. El Campus d’Hivern de la Xarxa Punt TIC buscarà incrementar les competències digitals, oferir noves eines i provar nous recursos. En primer lloc, es dinamitzarà el curs asíncron ‘Text i veu amb intel·ligència artificial’. La formació posarà el focus en descobrir com utilitzar diverses eines de generació de text i de veu per a donar suport a les tasques de la persona dinamitzadora i aprofundirà en funcionalitats concretes que ajuden a optimitzar el temps i que poden ser adaptades fàcilment per a fer activitats formatives. En segon lloc, es dinamitzarà el curs asíncron ‘Com comunicar en imatges amb eines d’intel·ligència artificial’. La formació explorarà diverses eines d’intel·ligència artificial amb les quals es pot millorar la comunicació i la creació de continguts i, a través d’un cas pràctic, reflexionarà al voltant de les possibilitats d’aquestes eines, així com dels avantatges i dels inconvenients. En tercer lloc, es dinamitzarà el curs asíncron ‘Participació ciutadana, innovació social digital i Decidim a Catalunya’. La formació presentarà Decidim, la plataforma digital més distribuïda a Catalunya per a vehicular processos participatius, i donarà a conèixer les seves característiques, així com parlarà d’exemples concrets i experimentarà amb una instal·lació de Decidim.

Les tres formacions del Campus d’Hivern de la Xarxa Punt TIC romandran obertes des del dilluns 15 de gener i fins al dimecres 7 de febrer, ambdós dies inclosos. Com a novetat, les inscripcions no es tancaran. En aquest sentit, les persones interessades podran inscriure’s quan ho desitgin i fer els cursos de manera autònoma. Així doncs, les propostes formatives estaran dirigides a les persones dinamitzadores i comptaran amb l’acompanyament personalitzat, el seguiment constant i el suport individualitzat de les persones responsables de l’Oficina Tècnica i de Dinamització de la Xarxa Punt TIC. Cada formació treballarà diferents competències digitals i un cop superada, les persones participants obtindran insígnies. En concret, l’avaluació es basarà en la participació, en el treball individual i en les activitats tutoritzades.

Les persones interessades poden apuntar-se al Campus d’Hivern a través d’aquest enllaç en línia.