Imatge del director executiu de Telecentre.org, Miguel Raimilla, durant el Connect Americas
Imatge del director executiu de Telecentre.org, Miguel Raimilla, durant el Connect Americas.

Raimilla va fer l'anunci durant la seva intervenció i va donar a conèixer els contactes entre Telecentre.org i la Xarxa Punt TIC per tal de desenvolupar accions conjuntes en formació i capacitació d'emprenedors. A més, va afegir que es traslladaran “les bones pràctiques i models” de la xarxa catalana a la regió llatinoamericana i del Carib. Raimilla també va assenyalar que el futur dels telecentres passa per convertir-los en centres d'innovació tecnològica.

En el següent vídeo pots veure el moment de l'anunci:

                                                                                      

 

El paper de la Fundació internacional Telecentre.org ha estat crucial per a la creació de Xarxes de Telecentres a més de 40 països. En l'actualitat, treballa per construir un ecosistema de telecentres més resistent a nivell mundial i promoure la seva creació en països en desenvoupament.

Connect Americas, organitzada per la Unió Internacional de Telecomunicacions i el Govern de la República de Panamà, ha estat una oportunitat per analitzar el present i futur dels telecentres a Amèrica alhora que fixar les línies de treball per aconseguir la seva meta: “connectar als no connectats” per l'any 2015. L'objectiu general de la cimera ha estat mobilitzar els recursos financers, humans i tècnics necessaris per eliminar la fractura d'informació i comunicació a la regió.