Primers premis mundials de telecentres
Primers premis mundials de telecentres.

Ahir, 1 de gener de 2013, es va obrir el període d'inscripció per a la primera edició dels Premis Globals de Telecentres (Global Telecentre Awards), que compta amb cinc categories principals:

  • Millor telecentre
  • Millor dinamitzador/a de telecentre
  • Millor xarxa de telecentres
  • Millor iniciativa global de telecentres
  • Millor innovació per a telecentres

Amb aquestes categories pretenen recollir els tres aspectes més importants en el moviment global de telecentres: les persones, la innovació i la sostenibilitat. Aquests tres temes seran també els eixos de la trobada SPARK (4rt Fòrum Mundial de Telecentres), que es desenvoluparà el 28 i 29 de maig d'enguany a Granada i on es donaran a conèixer els gnayadors dels premis.

Tots els membres registrats de comunitats en línia de la Fundació Telecentre.org en anglès, castellà, àrab, francès i rus són elegibles per participar en els premis. Per poder presentar la candidatura cal estar registrat en alguna d'aquestes comunitats i publicar-hi una entrada amb l'etiqueta "GTA2013" i la categoria a la qual es presenta. La data límit per presentar-s'hi serà el 28 de febrer de 2013.

Trobareu informació més exhaustiva sobre com participar-hi en aquest enllaç. Si teniu dubtes us podeu adreçar a spark[arrova]telecentre.org.