Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

TecnoFESC, la tecnologia des de la perspectiva de l'economia social i solidària

Publicat el 17/10/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell de la TecnoFESC 2018
El lema de la TecnoFESC 2018 serà 'Siguem realistes, programem l'impossible!', per FESC. Llicència: Tots els drets reservats

Del 26 al 28 d'octubre la Fàbrica de Creació Fabra i Coats acollirà la VII edició de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC). En aquesta ocasió, la fira se centrarà en les sobiranies i tornarà a tenir un espai específic per abordar la tecnologia i la informàtica des de criteris d'economia solidària.

Aquest espai es diu TecnoFESC i enguany arriba a la seva tercera edició. El lema de la TecnoFESC 2018 serà 'Siguem realistes, programem l'impossible!' i agruparà estands d'empreses i entitats i acollirà tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i informàtica.

Comptarà amb una programació pròpia d'activitats i tallers. També es realitzaran xerrades amb segell TecnoFESC dins la programació general de la FESC, per reflexionar al voltant de les alternatives existents en l'àmbit de la informàtica, les telecomunicacions i la producció en línia.

La TecnoFESC està coordinada per SETEM Catalunya, i organitzada per Andròmines, Colectic, Col·lectivaT, CoopDevs, eXo, Jamgo i Pangea. Compta també amb la participació d'altres entitats i empreses del món de la tecnologia i la informàtica.