UOCmeet
UOCmeet.

El proper dijous, 8 de maig, es durà a terme una sessió UOCmeet dedicada a Coworking i el treball en la societat en xarxa, en què participaran experts en la matèria i gestors d'espais d'arreu de Catalunya. 

El coworking és una nova forma de treballar que permet a treballadors autònoms i microempresaris compartir un mateix espai, físic i virtual, amb l'objectiu d'interactuar i desenvolupar projectes professionals. El coworking és quelcom més que compartir un espai de treball, atès que comporta valors com la col·laboració, la comunitat i el networking. 
 
La sessió serà presentada i conduïda per Ignasi Alcalde (@ignasialcalde), graduat en Multimèdia per la UOC i màster en Societat de la Informació i el Coneixement, i comptarà amb la participació de:  
 
  • Vanesa Sans: co-organitzadora i responsable de producció de la Coworking Spain Conference i la Coworking Europe Conference. Té més de 10 anys d'experiència al sector cultural i creatiu de Barcelona com a freelance i ha creat l'espai de coworking transforma bcn.
  • Gregorio Alonso (@gregorioalonso): periodista, llicenciat en Cièncias de la Informació per la UAB, amb experiència en Comunicació d'entitats financeres i docent en matèria de Coworking i vídeo màrqueting. Autor del documental: De San Francisco a Barcelona: Buscando el origen del Coworking.
  • Ricard Benítez (@ricard234): periodista de formació, ha treballat a les oficines de Premsa i Comunicació de diferents departaments de la Generalitat abans d'exercir com a coordinador de projectes de difusió de les TIC a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Especialitzat en coworking, presentarà el projecte Cowocat Rural, promogut pel Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques (CIS), que té com a objectiu analitzar i dinamitzar ecosistemes de coworking en entorns ruals.
 
L'acte tindrà lloc a les 19.00 hores, a l'Auditori del Mobile World Centre (c/Fontanella 2, Plaça Catalunya cantonada Portal de l’Àngel).
 
La inscripció a la sessió, que s'emetrà via Streaming, és gratuïta.